Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Celje najbolji za veselje u Sloveniji

Kada se bliži dan slavlja, kada se vrše pripreme da sve protekne u najboljem redu dolazi trenutak za izborom trubači Celje, najboljeg orkestra koji će svojim prisustvom ulepšati atmosferu i veselje učiniti događajem za pamćenje.

Trubači Srbije

Svi znaju da su orkestar Marka Danića trubači poznati u celoj Sloveniji i šire. Regija Balkana odlično zna za trubače koji su pobednici festivala u Guči, trubače koji su nastupali u popularnim TV emisijama kao što su Parovi, na državnim televizijama na manifestacijama i proslavama. Trubače koje pozivaju estradni umetnici na svoje koncerte, orkestar koji se ponosi svojim kvalitetom, nastupima. Zadovoljni domaćini i slavljenici naš orkestar preporučuju prijateljima i rodbini već duže od 20 godina.

Naš trubački orkestar poznat po svom kvalitetu koga je stekao napornim radom.

Ponosimo se činjenicom da nas zovete na svoje slavlja iznova jer su majstori trube orkestra Marka Danića savršen izbor za svako veselje. Bilo da pravite malo ili veliko slavlje, bilo da pravite veselje za uži krug prijatelja ili veliko slavlje sa više stotina zvanica, pozivom trubači Celje napravićete odličan izbor.

Trubači Celje najavljuju tortu

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Trenutak kada se torta iznosi pred goste je najvažniji na svakom slavlju. To je momenat koji čekaju svi sa nestrpljenjem, trenutak kada svečanost dostiže svoj vrhunac. Upravo tada svetla u svečanoj sali se zamrače i slavljenička torta se iznosi bogato dekorisana uz pratnju trubača koji sviraju pesmu po vašim željama. Atmosfera na slavlju tad dostiže svoj vrhunac i svi su srećni i zadovoljni veseleći se u najboljem raspoloženju.

Gosti dele fotografije i snimke na društvenim mrežama pokazujući svojim prijateljima kako se odlično provode. Upravo na vašem veselju trubači Marka Danića pokazuju svoje znanje, talenat, ispunjavanjem želja vaših prijatelja, familije, svirajući pesme koje ste vi odabrali.

Bilo da volite da se pesme sviraju po redosledu ili da tokom slavlja naručujete pesme koje volite, mi ćemo svaku vašu želju ispuniti jer je cilj našeg orkestra poznatog po svom kvalitetu da vi uvek budete zadovoljni. Najbolji trubači koje zna cela Slovenija će na vašem slavlju pokazati svoj kvalitet, pokazati zašto nas pozivaju svi koji su čuli kako trubači Marka Danića zvuče bilo uživo, na televizijama ili društvenim mrežama.

Angažujte najbolje trubače za veselja

Kontaktirajte nas, pozovite trubači Celje na svoje slavlje i budite sigurni da će svi u vašem kraju imati samo reči hvale za vaše veselje. O slavlju će se pričati dugi niz godina jer ste upravo napravili odličan izbor pozivom trubačkih majstora. Sve što je potrebno da bi ste zakazali dolazak našeg orkestra na svoje slavlje jeste da nas kontaktirate. To možete učiniti putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a slanjem poruke ili pozivom a to sve jednostavnim klikom na dugme na našem sajtu koje vidite na dnu ekrana.

Budite sigurni da će naš orkestar ispuniti svaki dogovor i na vašem slavlju nastupiti svirajući predivne pesme i kola koje vi najviše volite.

Zato nemojte čekati, pozovite nas još danas jer uvek ispunjavamo dogovor i sa nestrpljenjem čekamo vaš poziv.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube