Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Celje najbolji orkestar za sva slavlja u Sloveniji

Uz najbolje trubači Celje veselje je događaj o kome se priča, o kome se govori, dan koga se svi rado sećamo.

Vrhunski trubački orkestar sastavljen od najboljih majstora trube, vama je na usluzi u toku cele godine za sva najlepša slavlja.

Trubači orkestar Marka Danića

Bilo da volite staru, izvornu muziku ili najnovija ostvarenja sa estrade, možete biti sigurni da će naš orkestar svirati sve pesme i kola koja god poželite.

Najbolje veselje uz trubači Celje

Vaši gosti biće zadovoljni i uživa će u odličnom raspoloženju tokom celog dana slavlja jer su trubači Celje orkestar koji zna cela Slovenija.

Trubači Marka Danića popularni su i poznati u celoj regiji.

Pozivani smo na koncerte poznatih estradnih umetnika, nastupamo na televizijama u popularnim emisijama, sviramo na manifestacijama i festivalima, odnosimo pobede i dobijamo pehare.

Kvalitet našeg orkestra poznat je u celoj Evropi i zato nas često pozivate da na vašim slavljima nastupamo i da se uz zvuke naših truba vesele svi.

Najbolji repertoar pesama i kola

Naš repertoar pesama obuhvata preko 2.000 numera i svakoga dana se uvećava pojavom novih pesama i hitova na muzičkoj sceni.

Uz trubački orkestar o kome svi pričaju i govore vaše će veselje biti događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Neka i vaši gosti slave uz najbolje trubače regije, neka se zvuci sa vašeg slavlja šire društvenim mrežama a video snimci dopru do svih koji vas vole ma koliko daleko bili.

Naš repertoar smo rasporedili po vrstama veselja kako bi ste pronašli upravo onu pesmu koju najviše volite i od tih pesama i kola napravili redosled koji želite da čujete na svom veselju. Recite nam pesmu koju želite, neka vaši i kumovi, familija, prijatelji naruče pesmu za vas, neka se svi vesele na vašem slavlju, neka se podižu pehar izgovarajući zdravice.

Trubači za venčanja

Uz trubače Marka Danića uvek je najbolja atmosfera a to smo dokazali bezbroj puta tokom naše karijere duže od dve decenije.

Svi trubači članovi našeg orkestra potiču od vrsnih poznatih trubačkih porodica u kojima se truba i ljubav prema trubi negovala generacijama.

Zato je poziv našeg orkestra garancija odličnog slavlja i ono što vam možemo garantovati jeste da će gosti biti zadovoljni što ste napravili pravu odluku i pozvali orkestar najboljih trubača u Sloveniji.

Trubači za sve važne trenutke

Trubači su tu kada se iznosi torta pred goste, kada se dočekuju i ispraćaju prijatelji, familija, kumovi, kada se najavljuje važan deo slavlja. Trubači najavljuju kada domaćin želi da se obrati gostima, uz najbolje zvuke truba se slavljenici zahvaljuju zvanicama na dolasku na slavlje.

Uvek za vas sviramo najbolje i najlepše u šta ćete se uveriti jednostavnim pregledom naših pesama, naših snimaka sa svadbi, naših nastupa na televizijama.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Svako će vam reći uvek da su trubači Celje najbolji izbor i da ćete pozivom našeg orkestra imati veselje koje se pamti.

Zato nemojte čekati već pozovite nas klikom na dugme na našem sajtu za poziv, Viber ili WhatsApp poruku i budite sigurni da će orkestar vrsnog trubačkog sastava Marka Danića u pravom trenutku biti na vašem veselju.

Javiće nam se mi čekamo vaš poziv 071/240-284.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube