Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Čačak najbolji orkestar za sva veselja

Gosti vole da čuju zvuke trube na veselju i svi se raduju kada saznaju da će trubači Marka Danića nastupati na slavlju u Čačku. Orkestar Marka Danića višestruki je pobednik mnogih festivala, prva truba Guče, orkestar o kome svi pričaju i čije su gostovanja, nastupe na televizijama i na koncertima poznatih estradnih umetnika gledali i slušali mnogo puta.

Kvalitet naših nastupa poznat je u celoj Srbiji ali i u okruženju što govori koliko je naš orkestar popularan.

U najboljem raspoloženju, trubači Čačak će savršenim izborom pesama i kola vaše slavlje odvojiti od drugih, istaknuti ga u pamćenju vaših gostiju.

Bilo da pravite veliko ili malo veselje možete biti sigurni u kvalitet koji će nastup trubačkog orkestra Marka Danića doneti na vaše slavlje.

Naš orkestar uvek je bio spreman da ispuni svaku vašu želju i da vam pruži garanciju da će sve proteći u najboljem redu upravo onako kako ste zamislili.

Uvek imamo glavni cilj da na vašem slavlju sviramo savršeno, da ispunimo sve vaše želje i da gosti srećni i veseli uz najbolji izbor pesama i kola provedu najbolje trenutke. Uvek kad mi nastupamo, na društvenim mrežama se dele fotografije i video snimci u velikom broju da svi znaju ste vi napravili odličnu proslavu.

Najbolji trubači Čačak sviraju na vašem veselju

Kvalitet trubačke muzike i naš bogat repertoar pesama koji broj preko 2.000 numera garancija je da će sve na vašem slavlju biti potpuno i da će gosti biti zadovoljni a da domaćini i slavljenici uživati u svakom trenutku veselja.

Nas orkestar koji sa svojih 10 majstora trube dolazi na vaše slavlje po vašem željama odeveni u svečane elegantne uniforme, narodnu nošnju ili ležerna odela će ispuniti svaku vašu želju i svoj nastup prilagoditi vašem veselju.

Pozivom našeg orkestra imate garanciju da će sve biti ispoštovano onako kako ste vi poželeli da će svaka vaša želja biti ispunjena.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Naš orkestar nastupa na svim vrstama slavlja. Bilo da pravite slavlje povodom venčanja, proslavu punoletstva ili krštenje, poslovno slavlje ili slavlje nekim drugim povodom orkestar Marka Danića ispunjava svaku datu reč.

Trubači Čačak najavljuju slavlje

Dolazimo kod mladoženjine kuće, sviramo kada se okupljaju gosti, pratimo svatove kada se odlazi po mladu. Naš orkestar tu je kada se mladenci dočekuju sa venčanja, sviramo kod opštine i kod crkve i naravno nastupamo na svadbenom veselju.

Trubači Marka Danića najavljuju iznošenje torte pred goste i upravo u tom trenutku kada se svetla u sali zamrače svadbena torta se unosi praćena zvucima trube uz pesmu po vašoj želji.

Kada želite najbolje, kada želite najlepše, kada želite da se vaši gosti provedu vrhunski pozovite najbolji trubački orkestar Srbije i budite uvereni da će na vašem sve proteći u najboljem redu upravo onako kako ste zamislili.

Javite nam se putem telefona, pošaljite nam poruku klikom na dugme aplikacije koje vidite na našem sajtu i možete biti sigurni da ćete uživati u savršenom nastupu o kome će se pričati dugi niz godina.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube