Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Bremen najbolji orkestar – Hitovi na vašem veselju

Da su trubači Marka Danića poznati u celoj Nemačkoj znaju svi jer smo često nastupali na slavljima na kojima ste možda i vi bili.

Trubači Bremen su za vas pripremili odličnan izbor pesama i kola koja sa zadovoljstvom sviramo na vašim veseljima, velikim i malim, proslavama povodom rođendana, punoletstva, veridbe, svadbe i mnogih drugih veselja.

Nastupamo na punoletstvima, krštenjima i svim ostalim vrstama veselja velikim i malim koje vi pravite u Nemačkoj.

Trubači sviraju oko slavljeničke torte na svadbi

Kada želite da se na veselju veselite najbolje sa gostima, prijateljima, kada želite da cela familija uživa u sjajnom nastupu orkestra poznatog u celoj Nemačkoj, tada pozovite trubače koji su garancijom najboljeg slavlja.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Uvek smo tu za vas, da sviramo najlepše pesme i kola uz koje ćete se veseliti, uz koje će vaši gosti uživati i u najboljem raspoloženju proslaviti srećan događaj.

Bilo da želite da sviramo u kontinuitetu u određenim trenucima ili u pauzama kada se glavni orkestar odmara od nastupa, možete biti sigurni da ćete dolaskom najboljih majstora trube svojim gostima upriličiti najbolji provod.

Truba i trubačka muzika su sinonim za odlično veselje a upravo dolaskom našeg orkestra potvrdićete sebi i svim gostima da ste napravili odličan izbor. Na vašem veselju će se čuti samo najlepše pesme i hitovi koje vi i vaši gosti volite da slušate.

Trubači Bremen sviraju po vašim željama

Truba pokreće goste na igru jer uz zvuke naših truba niko ne može ostati ravnodušan.

Za vaše veselje govoriće se da je bilo najlepše a slike i video snimci širiće se društvenim mrežama koje će vaši gosti sa vrhunskim raspoloženjem objavljivati na svojim profilima.

Neka svi znaju da ste domaćin koji je ulepšao raspoloženje svim zvanicama, neka svi uživaju na vašem srećnom događaju i zajedno sa vama u Nemačkoj se vesele.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

Veselje daleko od domovine jeste i prilika da se sa svojom familijom i prijateljima ponovo sretnete, da provedete najbolje trenutke i da u vrhunskom raspoloženju proslavite vaš srećan dan.

Pozivom trubači Bremen obezbedite sebi i svojim prijateljima najbolji provod, svojoj familiji događaj za pamćenje i prepričavanje.

Dolaskom našeg orkestra svaki vaš gost uživaće u savršenom izboru pesama i kola koji naš orkestar znam.Repertoar koji broj preko 2.000 numera zadovoljiće ukusu svih vaših gostiju. Vama će biti na čast što ste napravili pravi izbor i angažovali iskusne majstore trube.

Javite nam se i pozovite vas, mi smo tu za vas uvek kad god poželite dostupni smo čitave godine. Javite nam se samo ranije da bi smo mogli da rezervišemo vaš termin za naš dolazak i u tačno dogovoreno vreme nastupimo na veselju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube