Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Beograd za odličan provod

Kada gledamo da napravimo slavlja zajedničko nam je da želimo da se svi gosti provesele u najboljem raspoloženju i da nakon veselja kažu da su se odlično proveli. Trubači Beograd su nezamenljivi deo svakog slavlja, faktor koji će svakom vašem gostu ulepšati trenutke veselja. Kad se začuju prvi zvuci trubačke muzike, veselje može da počne a sa njim i sjajna atmosfera koju samo trubači umeju da naprave.

Truba je instrument koji se uvek čuje na proslavama. Još u staro doba, u vremena careva i kraljeva truba je označavala važne trenutke, važne događaje, svetkovine. Danas truba je instrument koji u svom najsavršenijem obliku do sada može da izvuče one najlepše tonove, da pokaže lepotu svake pesme i prenese emocije koje je muzičar, kompozitor imao prilikom stvaranja muzičkog dela.

Uz trubu se vesele svi u Beogradu

Gosti na slavlju u Beogradu se raduju već na prve zvuke trube a domaćini podižu čašu, nazdravljaju veseljeći se sa gostima u najlepšim momentima slavlja.

Trubači Beograd orkestar Marka Danića

Mi smo orkestar sastavljen od muzičara koji vole svoj posao, koji se trude da u svakom trenutku slavlja ispune očekivanja domaćina i gostiju, da najlepša muzika bude ono a što će se čuti tokom celog dana vašeg slavlja.

Više od 20 godina pozivaju nas na sve vrste proslava i veselja, veridbe i svadbe, punoletstava, privatna i poslovna slavlja.

Trube našeg orkestra zasviraju kada se podiže pehar, kada se seče torta kada se objavljuje uspeh, šalju čestitke. Uz zvuke naših truba, uz pesmu i igru, kada se čuje lepa reč i želja, tad trube zasviraju najjače da podstaknu goste na slavlje.

Uvek možete računati da ćete se osećati savršeno kad naš orkestar nastupi na veselju koje ste organizovali. Zato nam se javite putem telefona, viber-a ili whatsapp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube