Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Beograd – najbolji orkestar za veselja

Na svim vrstama veselja najbolji trubači su spremni da svojim dolaskom ulepšaju vaše slavlje. Uz Trubači Beograd, proslava će biti događaj o kome se priča, razlog da se svi raduju. Gde god da smo nastupali, gosti nakon slavlja uvek čestitaju domaćinu na izboru najboljeg trubačkog orkestra.

Proslavljeni trubači koji su nastupali na mnogim poznatim televizijama, sa najpoznatijim estradnim umetnicima, proslavili se nastupima kako u Srbiji, tako i u državama bivše Jugoslavije su vama usluzi spremi da po vašem pozivu dođu i u tačno dogovoreno vreme sviraju pesme i kola po želji vas i vaših najdražih.

Veselje bez trubača nije pravo veselje a nas trubački orkestar svojim nastupom ume da oraspoloži sve goste. Trubači Beograd za kratko vreme, još od samog ulaska u salu, umeju da najbolje podignu atmosferu. Zato nije ni čudo što nas mnogi preporučuju svojim prijateljima i rodbini jer znaju da samo najbolji trubači Srbije mogu da ispune sva očekivanja. Orkestar Marka Danića sa najvećim repertoarom pesama će zadovoljiti želje svakog gosta na proslavi.

Uz Trubači Beograd domaćin je uvek zadovoljan

Možete odabrati pesme po vašem izboru i po vašoj želji koje ćemo mi sa zadovoljstvom svirati, sa onim poletom kakav se može videti na festivalima trubačke muzike. Najpoznatiji festival Dragačevska truba u Guči, nagradio nas je prvim mestom i proglasio najboljim trubačima Srbije. Zato želimo da i vi doživite lepote trubački muzike, da osetite tu radost i raspoloženje kad najbolji trubači zasviraju hitove, najbolje pesme i kola.

Orkestar Marka Danića svira sve vrste pesama, sve žanrove podjednako dobro. Sviramo kako narodnu muziku, tako izvornu i starogradsku, kao i najnovije hitove zabavne muzike. Od trubača Beograd možete naručiti i stranu muziku, popularne filmske numere i mnoge druge pesme.

Celog dana možete da angažujete trubače

Kad pozovete trubače Marka Danića na svoje slavlje, u svakom trenutku tokom dana naš orkestar će nastupiti na vaš zahtev i sa nekoliko pesama po vašem izboru podići raspoloženje na slavlju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube