Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Svi su čuli za najbolje trubače Srbije

Za Marka Danića najboljeg trubača Srbije svi su čuli i uverili se u kvalitet muzike kojim on i njegov orkestar vrhunskih trubačkih umetnika nastupa na svim vrstama veselja širom Srbije kao i cele regije.

Bilo da je vaše veselje malo ili veliko, uz nastup orkestra Marka Danića možete biti sigurni da će svi gosti uživati u svakom trenutku slavlja.

Kvalitet trubačke muzike, vrhunsko izvođenje pesama i kola ono je što krasi naš orkestar, to je ono što nas svrstava u red najboljih muzičara cele regije.

Iskustvo duže od dve decenije, nastupi sa poznatim estradnim umetnicima, gostovanja na popularnim televizijama, pobede na trubačkim festivalima ono su što nam je donelo slavu i donelo nam medalje i pehare koji krase naše vitrine.

U celoj regiji poznati smo po nastupu u rijalitiju Parovi, a takođe i u emisiji Žikina šarenica, nastupima na regionalnim televizijama, manifestacijama i saborima.

Vrhunski trubači za svadbe

Kvalitetna trubačka muzika koju svira naš orkestar prepoznatljiva je i omiljena jer već na prve zvuke trube našeg orkestra uživaćete i vi i vaši gosti. Prva truba Srbije Marko Danić sa svojim orkestrom do savršenstva je doveo svaku pesmu i svako kolo koje na vašim slavljima sviramo.

Liste pesama koje možete pronaći na našem sajtu, naš repertoar najveći je u Srbiji.

Bilo da želite stare ili nove pesme, izvorno, narodno ili zabavno budite sigurni da ćete pozivajući naš orkestar gostima stvoriti lepši ugođaj i da će se o vašem veselju pričati dugi niz godina. Javite nam se, pozovite nas, zakažite naš dolazak i upravo u trenutku u kome želite naš orkestar će nastupiti na vašem veselju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube