Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Sjajna atmosfera uz trubači Sremska Mitrovica

Kada se sa prijateljima okupite da proslavite radostan i srećan događaj trubači Sremska Mitrovica su spremni da odličnim pesmama i kolima ulepšaju atmosferu na vašem veselju.

Bilo da pravite veselje povodom krštenja, godišnjice braka, slavlje sa prijateljima i familijom, veridbu ili venčanja, trubački orkestar Marka Danića, pobednika Guče će preneti atmosferu festivala na vaše slavlje.

Naš orkestar poznat je u celoj regiji kao trubači koji su popularni i rado viđeni na svim vrstama veselja. Pozivaju nas veliki estradni umetnici na svoje proslave, znajući da će samo orkestar Marka Danića stvoriti najbolju atmosferu na veselju.

Bili smo hit na mnogim svadbama u Sremska Mitrovica, slavljenicima i gostima doneli mnoge srećne trenutke. Uz najlepšu muziku iz naših zlatnih truba, vaša proslava će biti nezaboravan događaj.

Trubači Sremska Mitrovica imaju najbolji repertoar

Vrhunac svakog slavlja je kad trubači najavljuju tortu. Ovaj svečani događaj se ne može zamisliti bez odlične trubačke muzike a naš orkestar svira pesme po vašoj želji iz bogatog repertoara koji obuhvata izvorne narodne pesme, domaću muziku starogradske pesme, kafanske popularne hitove kao i najnoviju estradnu muziku.

Ispunjavamo sve vaše želje

Pozivam orkestra trubači Sremska Mitrovica odlična atmosfera je zagarantovana. Osim hitova koji su popularni u određenom trenutku imamo spremljene i liste pesama poređane tako da na vašem veselju ostvare maksimum da se gosti vesele do zore.

Trubači za rođendane, veridbe, venčanja, godišnjice braka i ostala slavlja uvek raspoloženi svojim nastupom naprave događaj za pamćenje.

Pozovite nas na svoje veselje

Pozovite najbolje trubače, majstore trube koji su nastupali na televizijama, u popularnim emisijama, kao što su Parovi. Pozovite orkestar koji je garancija da će vaše veselje proteći u najboljem raspoloženju.

Zakazivanje dolaska najboljih trubača

Ako želite da gosti uživaju u svakom trenutku slavlja, nema potrebe da tražite dalje jer smo spremni da za vas napravimo veselje sa odličnom atmosferom. Pozovite naš orkestar ili nam se javite putem Vibera i WhatsApp-a i uživaćete na proslavi o kakvoj će se pričati dugi niz godina.

Zakažite naš dolazak i budite sigurni da ćemo u tačno dogovoreno vreme nastupati na vašem veselju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube