Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Pozovite nas da pobednici Guče nastupe na vašem veselju

Svi koji žele da se provedu najbolje, odlično znaju da će pozivom orkestra za veselja svojim gostima napraviti nezaboravan provod.Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

U svako doba godine, orkestar poznatih majstora trube, pobednika festivala u Guči raduje se vašem pozivu. Radujemo se zato što znamo da nas pozivate zbog proslave, zbog radosti, zbog užitka uz muziku zajedno sa vašim prijateljima i familijom.

Svi koji su imali priliku da nas uživo gledaju i slušaju bilo svadbama, punoletstvima ili na festivalima trubača kao što je onaj u Guči, znaju odlično sa kakvim žarom majstori trube orkestar Marka Danića svira.

Za one koji nas nisu čuli uživo, dovoljno je samo da pogledate snimke na Youtubu i na drugim društvenim mrežama i da se uverite da je orkestar Marka Danića najbolji izbor.

Sviramo za vas, za vaše prijatelje za vašu porodicu pesme koje volite i želite da slušate, pesme i kola od onih izvornih starih pesma koja još traži poneko od gostiju pa do najnovijih i najmodernijih pesama i hitova.

Naš orkestar ima repertoar pesama koji obuhvata kako domaću tako i stranu muziku, džez muziku i valcere.

Dve deceniije iskustva

Uz naš nastup svako će biti zadovoljan jer trubači Marka Danića sa iskustvom od preko 20 godina najbolji su izbvor.

Sve što treba da uradite da bi ste na svom slavlju imali vrhunsku zabavu jeste da zakažete dolazak najboljih trubača. Naš orkestar možete pozvati bilo putem telefona ili neke od aplikacija ili putem poruke. Uvek smo spremni da dođemo i najboljom muzikom ulepšamo vaša veselja.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube