Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Popularan trubački orkestar Marka Danića dolazi na vaša veselja

Za trubu i trubače svi su čuli jer je trubacka muzika popularna preko 100 godina u ovim našim krajevima u kojima svi vole da se uz trubače provesele, da uživaju i da se raduju u izvornoj muzici, u najnovijoj modernoj i stranoj muzici, hitovima svih vremena, domaćim i stranim pesmama, kolima i valcerima.

Trubači Marka Danića

Sve što želite trubački orkestar Marka Danića za vas svira najbolje i najlepše.

Pozivom našeg orkestra vama i vašim gostima predstoji samo da uživate u svakom trenutku slavlja.

Kad prva truba Srbije Marko Danić zasvira neke od najpopularnijih hitova koje vole svi, možete biti sigurni da će se o vašem veselju pričati, deliti fotografije i video snimci na društvenim mrežama i da će svako ko vas poznaje znati da je na vašem slavlju nastupio pobednički orkestar Guče.

Naš kvalitet prepoznali su svi. Zato nas pozivaju na najpopularnije medije, da nastupamo samostalno kao gostujući orkestar ili zajedno sa popularnim estradnim izvođačima koji nas pozivaju i na njihove koncerte da nastupimo sa njima i da atmosferu u publici podignemo do najvišeg nivoa.

Budite sigurni da ćete uz naš orkestar uživati najbolje i najlepše, da će se o vašem veselju pričati dugi niz godina jer je orkestar trubačkih umetnika Marka Danića iskusan orkestar koji više od dve decenije nastupa na svim vrstama slavlja i veselja kako u Srbiji tako i u zemljama okruženja.

Trubači koje estradni umetnici zovu na svoja veselja

Za nas znaju svi najbolji estradni umetnici koji nas angažuju za njihove rođendane, svadbe, krštenja dece. Redovno pozivaju naš orkestar jer su sigurni da će samo uz zvuke najbolje trube orkestra Marka Danića slavlje biti kvalitetno.

Uz kvalitetan nastup presudan je i izgled našeg orkestra a za vas smo pripremili nekoliko vrsta uniformi kako bi smo u potpunosti ispunili sve vaše želje i vaša očekivanja i na vašem slavlju nastupili upravo onako kako vi želite.

U ponudi su tri načina odevanja našeg orkestra. Shodno proslavi možemo doći odeveni u modernu uniformu, svečana elegantna odela ili odeveni u narodnu nošnju. Ukoliko je vaše slavlje zamišljeno kao narodno veselje, trubači će da nastupe u narodnoj nošnji. Oduševite svoje goste dolaskom trubačkog orkestra koji će atmosferu na vašem slavlju zagrejati do usijanja.

Upravo pozivom orkestra Marka Danića uživaćete u svim trenucima vašeg slavlja uz najbolje i najlepše pesme i kola po vašem izboru.

Najveći repertoar trubačke muzike

Repertoar našeg orkestra je najveći i broji preko 2.000 numera. Da bismo vam olakšali izbor pripremili smo liste pesama koje se najviše traže na vašim slavljima. Mi ćemo vam dati predlog koje pesme i kojim redosledom gosti najviše vole da slušaju, uz koje pesme se najbolje veseli.

Pošto je naše iskustvo veliko, jer sviramo u celoj Srbiji kao i u državama regije odlično znamo koju vrstu muzike koji kraj voli i na osnovu toga vam možemo garantovati da će vaše slavlje biti najlepše i najbolje.

Pozovite naš orkestar, javite nam se putem telefona, Vibera ili WhatsApp i uživajte u svim trenucima slavlja uz orkestar o kome govori cela Srbija.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube