Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Novogodišnji trubači za najbolji doček Nove Godine

Svi vole slavlja, veselja i provode. Zato je doček Nove godine uz trubače uvek popularan kad tačno u 24:00 orkestar proslavljenih trubačkih umetnika, majstora trube ulazi u klub, restoran, hotelsku salu sa ciljem da atmosferu zagreje do usijanja.

Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

Veselje uz trubače najbolje je a to će vam potvrditi svi koji su bili prisutni kada su trubači Marka Danića svirali i nastupili sa velikim repertoarem pesama i kola.

Za vas spremni smo da sviramo sve što poželite, pesme uz koje se najviše radujete.

Majstori trube na vašem veselju povodom dočeka Nove Godine raspoloženi su da ulepšaju svaki vaš srećan i radostan momenat.

Zato smo za vas spremili sve te pesme i kola koja se traže i koja ljude čine srećnim i radosnim.

Doček Nove Godine, vreme praznika, dani su veselja i sreće a radost je najveća kada trubači Marka Danića nastupe i vrhunskim zvucima trube ulepšaju svako vaše slavlje.

Za velika i mala slavlja za slavlja u Srbiji i u inostranstvu pravi izbor jeste orkestar koji za sebe ima veliki broj pobeda, koji sa iskustvom od preko 20 godina nastupa na vašim slavljima znajući odlično šta vaši gosti žele, šta vaše publika voli.

Repertoar našeg trubačkog orkestra obuhvata sve vrste pesama, od izvornih narodnih preko kafanske muzike, domaće pesme i kola kao i stranu muziku i hitove svih vremena.

Sviramo i domaću zabavnu i narodnu muziku, džez muziku, filmsku muziku, klasičnu muziku.

Često ljudi vole da se vesele uz hitove iz popularnih filmova, uz miks pesama koji naš orkestar odlično svira i da prepoznaju raspoloženje na vašem slavlju kako bi smo upravo svirali onu pesmu koju najviše volite i najviše želite.

Naš orkestar za vas spreman je da u svakom trenutku bude dostupan na vašem slavlju, da gostujemo u tačno dogovorenom trenutku. Za vas sviramo sve što koje poželite a sve što je potrebno jeste nam se javite i budite sigurni da će uz naš orkestar vaše veselje biti najbolje.

Svi će pričati o sjajnom dočeku Nove godine koje ste napravili uz trubače orkestra o kome pričaju svi i govore.

Javite nam se i pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a i budite sigurni da ćemo i naredne godine doći upravo jer smo orkestar koga svi pozivaju i svi traže.

Zakažite dolazak orkestra, recite datum, vreme i mesto a mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku biti na vašoj proslavi.