Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Novogodišnje slavlje uz trubače i estradne zvezde

Trubači za doček Nove Godine prilika su da na novogodišnjem slavlju koje organizujete u svom restoranu gosti se provedu najbolje, vesele i vaš restoran preporuče svima koje poznaju.

Najviše volimo da da gledamo slike i video snimke za slavlja i stoga budite sigurni da će, kada tačno u 12:00 trubači Marka Danića budu ušli u vaš objekat, društvene mreže biti preplavljene stotinama fotografija i video snimaka koji će se svakog trenutka deliti i označavati novogodišnje veselje u vašem restoranu.

Iskusni majstori trube koji su svoj kvalitet pokazali na mnogobrojnim veseljima širom Balkana kao i država Evrope svoj kvalitet su stekli dugogodišnjim radom.

Poznati trubači sa televizija

Nas su prepoznali urednici najvećih televizija i redovno nas pozivaju da nastupamo u popularnim emisijama.

Trubači Marka Danića su u rijalitiju Parovi, na Happy televiziji, radio televiziji Srbije u emisiji Žikina Šarenica, gostovali u regionalnim televizijama i uvek ostvarili vrhunske uspehe.

Nastupi sa zvezdama estrade

Često na poziv popularnih umetnika sa estrade odlazimo na turneje, pratimo ih na njihovim nastupima, sviramo u klubovima po Evropi jer su trubači Marka Danića dokazali da su najbolji.

Naš orkestar sastoji se od osam članova koji su svi profesionalci na svom instrumentu. Kako vodimo poreklo iz poznatih trubačkih porodica tako smo trubu zavoleli od najranijeg detinjstva i sa nestrpljenjem uvežbavali sve više i više da bismo postali vrsni trubači.

Zato smo osvojili nagradu na festivalu u Guči kao i na mnogim drugim festivalima na kojima smo nastupali tokom naše dugogodišnje karijere koja traje više od dve decenije.

Za vas i vaše goste sviramo najbolje i najlepše i budite sigurni da će osim vrhunskog slavlja novogodišnjeg na kome će se svi sa uživanjem provesti, nastup trubača na novogodišnjoj proslavi biti i odlična reklama jer će gosti svima pričati da su se najbolje proveli za Novu Godinu u vašem restoranu.

Zakazivanje nastupa

Zakazivanje nastupa trubači za Novi Godinu je veoma jednostavno. Samo nam pošaljite poruku ili nas pozovite putem telefona klikom na slušalicu na dnu vašeg ekrana ili slanjem poruke putem Viber ili WhatsApp-a i budite sigurni da ćemo uvek ispoštovati svaku datu reč i da će sve oko našeg nastupa tokom novogodišnje proslave biti onako kako ste vi zamislili.

Sa najboljim miksevima pesama, repertoarom koji broji preko 2.000 numera, orkestar Marka Danića će sa zadovoljstvom nastupiti na dočeku koji organizujete.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube