Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Nova Gorica trubači za najbolja veselja u Sloveniji

Više od dve decenije trubači Nova Gorica nastupaju na slavljima u celoj Sloveniji. Uz najbolje trubače veseli se najlepše. Zato volimo da pozivamo nama drage osobe i bivamo pozvani da prisustvujemo slavljima, krštenjima, venčanjima, veridbama, proslavama godišnjica braka.

Trubači orkestar Marka Danića

Trubači Nova Gorica poznati orkester

Za trubače Marka Danića znaju svi i već na prve zvuke trube prepoznaju da se radi o orkestru koji je odneo najveće pobede na festivalima, osvojio nagrade u Guči, orkestru koji nastupa na poznatim televizijama i na koncertima velikih estradnih umetnika.

Zvezde estrade naš orkestar pozivaju na svoja privatna veselja jer znaju da smo najbolji.

Uz trubače se najbolje veseli

Trubači se pozivaju na slavlja na kojima želimo da ostavimo najbolji utisak na goste, da se provedemo najbolje i da se o našem veselju priča dugi niz godina.

Upravo ćete pozivom najboljih trubača u Sloveniji obezbediti vrhunsko veselje uz koje će se radovati svi vaši gosti.

I mlađi i stariji uživaće u odličnom izboru pesama i kola koje ste vi odabrali iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike. Naš repertoar broji preko 2.000 numera i obuhvata sve vrste pesama i kola od onih najstarijih, izvornih pesama, preko starogradske muzike, zabavne muzike, do najnovijih estradnih ostvarenja, hitova kao i strane popularne muzike, hitova iz filmova, valcera.

Trubači Nova Gorica sviraju najlepše za vas i za vaše goste na opšte zadovoljstvo.

Uz zvuke truba i lepotu najboljih pesama se podiže čaša, nazdravlja, veseli i uživa. Svako veselje na kojem su nastupili proslavljeni trubači orkestra Marka Danića bilo je događaj o kome se priča dugi niz godina.

Ako želite da se na slavlju pojave najbolji trubači poznati u celoj regiji, trubači koji se sa najvećim nestrpljenjem dočekuju u svakom gradu Slovenije i koji su uvek rado ponovo pozivani na slavlja i veselja pozovite naš orkestar.

Zakažite vreme i mesto našeg dolaska i budite sigurni da ćete uživati tokom celog dana slavlja jer su trubači Nova Gorica vama na raspolaganju da na vas znak zasviramo pesme koje ste odabrali, podignemo atmosferu svirajući kola, mix pesama po vašim željama i vašem izboru.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Trubači najavljuju tortu

U trenutku kada se torta iznosi pred goste trubači ulaze u salu prateći tortu i svirajući pesmu po vašoj želji. Atmosfera na slavlju je tada na svom vrhuncu dok poznati trubački orkestar Marka Danića za vas i vaše goste svira najbolje pesme i kola.

Uz dolazak orkestra trubača u kom su svi članovi poreklom iz poznatih trubački porodica imate garanciju odličnog slavlja.

Pozovite trubači Nova Gorica

Kontaktirajte nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a na 071/240-284 ili jednostavnim klikom na dugme ikonice na vašem ekranu. Uz najbolje zvuke trube najbolje se veseli a pozivom orkestra Marka Danića imaćete slavlje kojim ćete se ponositi.

Gosti će vam se zahvaljivati na savršenoj atmosferi, hvaleći se svima da su se odlično proveli upravo na vašoj proslavi napravili odličan izbor angažujući najbolje trubače Slovenije.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube