Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači za sva vaša veselja

Uz najbolje pesme, uz kola koja pokreću na igru, veselje ostaje u najlepšem sećanju svim gostima. Zato su trubači Zagreb odličnan izbor za svako vaše slavlje. Uz nas imate garanciju da će vaši gosti uživatu u vrhunskoj atmosferi.

Najbolji trubači Zagreb

Za naše nastupe bilo da ste saznali putem društvenih mreža, pretrage na pretraživačima ili ste dobili preporuku od prijatelja ili familije, budite sigurni da će pozivom našeg orkestra gosti biti prezadovoljni lepotom slavlja kojoj ste priredili. U najboljem raspoloženju fotografije i video snimke će postavljati na svoje profile veselaći se i radujući na odličnom slavlju.

Trubači Beograd orkestar Marka Danića

Repertoar od preko 2.000 pesama

Naš trubački orkestar svira sve vrste muzike koju volite da slušate. Vaši gosti, prijatelji i familija biće izuzetno zadovoljni što ste napravili pravi izbor pozivajući orkestar Marka Danića. Svi će igrati, pevati, nazdravljati uz hitove najboljih narodnih pesama, zabavne muzike, starogradske muzike, kola i hitova sa estrade kao i strane hitova iz filmova i ostalih popularnih pesama koje vi poželite.

Naše repertoar je najveći i sadrži preko 2.000 numera Da da bi smo vam olakšali izbor onih pesama koje vam se sviđaju, podelili smo pesme po kategorijama veselja.

Tako na našem sajtu na stranici repertoar možete pronaći pesme koje se najviše traže za svadbu, pesme za punoletstvo, pesme za krštenje, pesme za godišnjice braka i druge vrste proslava.

Trubači za sve vrste veselja

Bilo da je vaše veselje namenjeno manjem broju ljudi, intimno, porodično ili na slavlje zovete više stotina gostiju dolaskom trubači Zagreb obezbedićete najbolju atmosferu na svom slavlju, upravo onakvu kakva vlada na festivalima i gradskim manifestacijama.

Trubači Marka Danića pobednici su festivala u Guči, ovog najprestižnijeg svetskog takmičenja u sviranju trube. Nastupi na televizijama sa poznatim estradnim umetnicima uvrstili su naš orkestar u trubače koji se rado pozivaju na sve vrste veselja.

Trubači na koncertima estradnih zvezda

Estradne zvezde upravo naš orkestar pozivaju na svoje koncerte da savršenom trubačkom muzikom podignemo atmosferu i da publika uživa uz pratnju najpoznatijeg trubačkog orkestar na Balkanu.

Pozovite trubači Zagreb

Najbolji trubači u Hrvatskoj, pobednici festivala, nastupaju na vašem veselju po pozivu. Javite nam se, pošaljite nam poruku putem telefona, poziva, Vibera ili WhatsApp-a i uživajte u najboljem slavlju u celom kraju.

Ukoliko želite da se o vašem veselju priča i govori kao o najboljem slavlju u celom Zagreb, pozovite proslavljene majstora trube orkestar poznat u celoj Hrvatskoj i okruženju, trubače Marka Danića i budite sigurni da ćete uz nastup našeg orkestra proslaviti najbolje.

Naš trubački orkestar možete pozvati putem telefona, slanjem poruke na Viber ili WhatsApp ili pozivom i to je jednostavno klikom na dugme na vašem ekranu.

Uživajte u najboljem raspoloženju i vrhunskoj trubačkoj muzici na vašem slavlju uz nastup orkestra Marka Danića.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube