Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Varaždin orkestar pravih majstora trube

Svi vole odlično slavlje, svi se vesele vašem radosnim i srećnim događajima. Uz trubači Varaždin imate garanciju da će svi na vašem veselju uživati u odličnoj zabavi, da će se veseliti do kasnih večernjih sati uz najbolju atmosferu.

Trubači na moru

Trubači Varaždin najbolji za veselja

Orkestar Marka Danića, najpopularniji orkestar u Hrvatskoj, spremni su da svoje znanje i kvalitet iskoriste da bi na vašem slavlju svirali najbolje i najlepše pesme i kola iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike koji broji preko 2.000 numera.

Bilo da pravite veliko ili malo veselje, trubački orkestar Marka Danića će doći da odličnim nastupom sa svojim najdražima proslavite radosni događaj.

Sviramo na svim vrstama veselja a najčešća slavlja su venčanja, veridbe, godišnjice braka, krštenja, proslave povodom rođenja deteta kao i sve ostale vrste slavlja.

Uz naš orkestar vaše će veselje biti događaj o kome se priča i svi u kraju će znati da ste priredili najbolje slavlje.

Bilo da volite domaću ili stranu muziku, narodnu ili zabavnu, da plešete uz valcere, pozivom orkestra Marka Danića uživaćete u svim pesmama i kolima u kojima najviše uživate.

Naš repertoar broji preko 2.000 pesama i kola i je garancija da će svaki vaš gost se provesti najbolje.

Trubači Varaždin najavljuju tortu

Svi znaju da vreme kada se torta iznosi pred goste, vrhunac svakog slavlja.

Svečana, slavljenička torta je događaj koji će trubači Varaždin najaviti savršenim izvođenjem pesme koju ste vi poželeli.

Kada se svetla u sali zatamne, najbolji trubači Hrvatske prate tortu svirajući vašu omiljenu pesmu.

Atmosfera je na svom vrhuncu, uzvikuju se zdravice, podiže se čaša. Tubači će svirati nekoliko pesama po vašoj želji, po želji vaših prijatelja, kumova, familije i na vas znak neprimetno napustiti svečanu salu pre puštajući glavnom orkestru dalji nastup na slavlju.

Kad god su nastupali trubači Marka Danića, gosti su srećni i radosni delili video snimke i fotografije na društvenim mrežama dajući do znanja svim svojim prijateljima da imaju odličan provod.

Zakažite dolazak trubača na veselje

Trubači Marka Danića

Ako želite da na vašem slavlju svi se najbolje provedu, da uživaju uz najbolje zvuke trube, uz staru i novu muziku, uz domaću i stranu, najnovije hitove sa estrade, pozovite trubači Varaždin i budite sigurni da će vaše veselje biti najbolje.

Naš trubački orkestar je raspoložen da u svako doba godine nastupi na vašem slavlju.

Zato nas pozovite, javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i budite sigurni da će najbolji trubači Hrvatske svirati sve one pesme i kola koja najviše volite.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube