Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Postojna za vaše najlepše slavlje

Najlepša veselja sa odličnom atmosferom možete očekivati samo uz trubači Postojna, orkestar Marka Danića koji su svoj kvalitet pokazali na mnogobrojnim slavljima i veseljima širom Slovenije.

Trubači Beograd orkestar Marka Danića

 

Iskusni trubači Postojna

Za venčanja, svadbena slavlja, punoletstva kao i sva ostala veselja obradujte sebe i svoje goste odličnom trubačkom muzikom i nastupom orkestra koji se proslavio pobedama na festivalima, gostovanjima na televizijama u popularnim emisijama i nastupima sa zvezdama estrade.

Orkestar Marka Danića za svaku vašu proslavu sviraće najlepšu trubačku muziku po vašim željama.

Najveći repertoar pesama i kola

Iz našeg bogatog repertoara koji broji preko 2.000 numera izaberite one najlepše, koje najviše volite, napravite redosled ili na dan veselja nam recite kada koju pesmu želite i mi ćemo se pridržavati upravo željenog rasporeda. Odličnom trubačkom muzikom, vrhunskim nastupom razveselićemo sve vaše goste i prijatelje.

Kao što su mnogi slavljenici tokom naše višegodišnje karijere bili prezadovoljni našim nastupima, kao što su nas preporučivali svojim prijateljima i familiji tako ćete i vi trubače Postojna svojim najdražima preporučivati jer da je orkestar Marka Danića najbolji izbor.

Da bi proslava bila ona prava trubači su spremni da dinamiku nastupa prilagode vrsti vašeg naselja i da uz našu odličnu svirku svaki vaš gost bude zadovoljan.

Vrhunska atmosfera uz trubači Postojna

Sviramo razne vrste pesama i kola, domaću i stranu muziku, pop i rok muziku, muziku svih vremena kao i hitove strane, filmsku muziku, valcere i džez muziku.

Najbolji trubači Postojna za vas i za sve koje ste na svoje slavlje pozvali će svojim talentom podići atmosferu do najvišeg nivoa a vaše proslava biće događaj o kome će se pričati dugo vremena.

Kada trubači Marka Danića nastupaju, slavlje će biti savršeno a vaši gosti uz veliko zadovoljstvo će fotografije i video snimke deliti na svojim profilima na društvenim mrežama.

Svi uživaju uz nastup trubači Postojna i raduju se danu vašeg slavlja koji ćem im ostati u najlepšem sećanju upravo uz trubače Marka Danića. Naš orkestar je poznat u celoj regiji i imaćete priliku da slavite uz splet pesama i kola najbolje i najlepše.

Pozovite najbolji trubački orkestar

Pozovite nas, pošaljite poruku ili nas kontaktirajte putem aplikacija Vibera ili WhatsApp-a. U tačno dogovoreno vreme, naš orkestar će nastupiti na vašem slavlju. Zato je sada pravi trenutak da angažujete najbolje trubače da na vašem veselju atmosferu podignu na najviši nivo. Javite nam se na slovenački broj +38671240284

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube