Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Opatija – Najpoznatiji majstori trube

Slavlja, veselja, godišnjice braka, proslave punoletstva najbolje su uz trubači Opatija. Najlepše proslave se slave sa prijateljima, familijom dragim osobama sa kojima uživamo u odličnom raspoloženju.

Vrhunski trubači Opatija

Zato je bitne događaje važno upotpuniti muzikom koja će svima ostati u najlepšem sećanju a atmosferu na slavlju dovesti do najvišeg nivoa.

Trubači Opatija, orkestar Marka Dabića, cenjen u celoj Hrvatskoj po vašoj želji dolazi na slavlje koje ste priredili da najboljom trubačkom muzikom atmosferu zagreje do usijanja.

Trubači Beograd orkestar Marka Danića

Majstori trube koji su potekli iz poznatih trubačkih porodica, u kojima se truba i ljubav prema trubi negovala generacijama su raspoloženi da po vašoj želji i po vašem pozivu nastupe na slavlju koje će biti poznato kao najlepše veselje u Opatija.

Svako slavlje na kome su nastupili trubači orkestra Marka Danića postalo je događaj o čijoj se lepoti prepričavalo dugi niz godina.

Popularni miksevi pesama i kola, odlično ukomponovani kako bi atmosfera na vašem slavlju bila ona prava i ostala u najlepšem sećanju svim gostima. Slavljenici, rodbina i prijatelji uvek su bili prezadovoljni upravo gostovanjem našeg orkestra na veseljima i proslavama na kojima smo tokom naše karijere duže od dve decenije nastupali.

Trubači Opatija popularan orkestar

Poznate i velike televizije u celoj regiji pozivaju upravo orkestar Marka Danića da nastupa u popularnim emisijama i da bude pratnja gostovanjima poznatih estradnih zvezda.

Preporuke prijatelja, rodbine, nastupi pred milionskim auditorijumom naš orkestar su doveli do popularnosti tako da svi znaju da će pozivom trubači Opatija slavlje biti najbolje.

Iz godine u godinu, iz meseca u mesec, čuje se zvuk trube koji označava da se događa neko slavlje.

Nijedan drugi orkestar ne može da napravi tako dobru atmosferu kao što to umeju trubači. Zato se trubači pozivaju na svaku slavlje, bilo ono veliko ili malo jer je trubačka muzika popularna više od jednog veka u ovim krajevima. Na Balkanu trubači se pozivaju na sve vrste svečanosti i veselja a vi ćete upravo pozivom našeg orkestra svojim gostima prorediti vrhunsko slavlje.

Trubači Opatija najavljuju tortu

Trenutak kada se torta iznosi pred goste je najvažniji trenutak slavlja.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Naš orkestar poznati je po grandioznom nastupu kada se torta unosi u svečanu salu. Slavljenička torta se unosi praćena vatrometom uz prigušeno svetlo i atmosferu opšteg veselja.

Istovremeno, svirajući pesmu koju ste vi odabrali naš orkestar ulazi prateći tortu, dok se gosti vesele u odličnom raspoloženju i dele fotografije i video snimke na svojim profilima na društvenim mrežama.

Pozovite najbolje trubače Opatija

Naš trubački orkestar možete pozvati u bilo koje doba godine jer smo uvek spremni da vama izađemo u susret i da odličnim izborom trubačkih pesama oraspoložimo sve vaše goste.

Zahvaljujući odličnim nastupima naš orkestar dobija preporuke i pozive a često kod istog domaćina i slavljenika nastupamo i na kasnijim slavljima u godinama koje dolaze.

Ako želite da na vašem slavlju bude sve najlepše i najbolje pozovite orkestar Marka Danića, trubači Opatija koji će vama i vašim gostima prirediti odličnu muziku, svirati pesme po vašem izboru i po vašim željama i željama vaših najdražih.

Javite nam se, kontaktirate nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a, kliknite na dugme za poruku i uživajte u odličnom slavlju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube