Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Mali Lošinj za veselja u Hrvatskoj

Najpoznatiji trubači Mali Lošinj vama su na usluzi, spremni da svoje vrhunsko znanje i dugogodišnje iskustvo pretoče u savršeno izvođenje pesama i kola na vašem veselju. Dugogodišnje iskustvo našeg trubačkog orkestra garancija je vrhunske atmosfere na svakom događaju na kome nastupamo.

Trubači u Parovima

Vrhunsko slavlje uz trubači Mali Lošinj

U životu pravimo različite vrste veselja a cilj svakog veselja je da se domaćini, slavljenici i gosti savršeno provedu.Upravo će nas orkestar svirajući pesme i kola po vašem izboru i po vašim željama na vašem slavlju zablistati savršenim kvalitetom. Uz trubačku muziku orkestra Marka Danića, slavlje koje pravite biće najbolje u celom kraju.

Slavlje može biti povodom krštenja, venčanja, veridbe, proslava godišnjice braka ili nekog drugog srećnog i radosnog događaja.

Ali koje god slavlje da je u pitanju, budite sigurni da je orkestar najboljih trubača u Hrvatskoj spreman da svoje znanje i iskustvo u izvođenju odličnih pesama i kola pokaže na vašem slavlju.

Trubači uvek nastupaju na proslavama

Ljudi vole kada vide trubače jer sama truba simbol je slavlja.

Tako je bilo još od starih vremena. Uz trubu se slavilo, veselilo, proglašavala pobeda, uz zvuke trube su ustoličavani vladari, radovalo postignutom miru.

Tako je i sada, kad zvuci trube ljude pokreću na igru, na veselje. Predivne melodije odsvirane na našim zlatnim trubama podići će atmosferu do najvišeg nivoa.

Trubači Mali Lošinj najbolji orkestar u celoj regiji

Muzika je uvek bila glavni element svakog veselja a trubači orkestra Marka Danića poznati po tome što za kratko vreme umeju da atmosferu zagreju do usijanja.

Nastupali smo na televizijama, odnosili pobede na takmičenjima, gostovali sa najpoznatijim estradnim zvezdama.

Za nas znaju svi i svi koji su bili na veselju na kom je nastupao naš orkestar mogu vam potvrditi da ćete angažovanjem našeg orkestra uraditi pravu stvar a da će vaše slavlje biti događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Pozovite trubači Mali Lošinj

Kada želite da na vašem slavlju gosti budu nasmejani, da se vesele i da svima pričaju da je vaše slavlje bilo najbolje, pozovite trubače uz koje se veseli cela Hrvatska. Trubači Marka Danića dolaze ne vaše slavlje u tačno dogovoreno vreme svirajući pesme i kola po vašim željama.

Domaća ili strana muzika, narodna ili zabavna, filmska, džez muzika i valceri. Na našem su repertoaru sve vrste pesama i kola kako bi ste vi uživali u najboljoj atmosferi a vaši gosti se veselili do kasnih večernjih sati.

Javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a, klikom na dugme na vašem ekranu i budite sigurni da će naš orkestar ispoštovati svaku vašu želju i da će vaše slavlje biti najbolje u celom kraju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube