Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Ljubljana za svadbe i ostala slavlja

Najbolja muzika i najbolje slavlje imaćete kada se začuju zvuci trube orkestra trubači Ljubljana koji na vaše veselje dolazi sa glavnim ciljem da najboljom muzikom razveseli se prisutne.

Trubači u Parovima

Trubači u Parovima

U celoj Sloveniji poznati smo i priznati kao orkestar koji se redovno poziva kada se prave veselja.

Trubači Ljubljana za sva vaša slavlja

Bilo da je slavlje veliko ili malo, proslava rođenja deteta, krštenje, proslava punoletstva, veridba, venčanje, godišnjica braka ili slavlje nekim drugim povodom trubački orkestar Marka Danića će sa nenadmašnim repertoarem pesama i kola razveseliti sve goste na vašem veselju.

Kao domaćin bićete ponosni što ste pozivom našeg trubačkog orkestra priredili odličnu atmosferu.

Vaše će slavlje biti upamćeno dugi niz godina jer uz majstore trube poznate u celoj regiji, pobednike festivala u Guči, gosti će sa zadovoljstvom deliti fotografije i video snimke na društvenim mrežama, uživajući na veselju kakvom nema ravnog.

Poznata su po lepoti slavlja na kojima nastupa naš orkestar i zato nas rado preporučuju domaćini i slavljenici i gosti a podjednako i zvanice – familija, prijatelji, kumovi znajući da su trubači Marka Danića najbolji orkestar za sva veselja u Sloveniji.

Kada poželite da na vašem veselju nastupaju trubači koje ste gledali na televizijama, orkestar koji je nastupao sa poznatim estradnim umetnicima, gostovao u popularnim TV emisijama i pobedio na najvećem festivalu trubačke muzike Dragačevske trube, pozovite naš broj telefona, pošaljite nam poruku putem Viber-a ili WhatsApp-a i budite sigurni da ćete upravo uz trubači Ljubljana najbolje se veseliti, da ćete najlepše slaviti i da će vaše veselje ostati u najlepšem sećanju svima dugi niz godina.

Najveći izbor pesama i kola

Smo za vas pripremili repertoar pesama koji broji preko 2.000 numera. Poređali smo ih po vrstama veselja, kako bi ste lakše odabrali pesme koje odgovaraju vašem slavlju.

Najbolji trubači Ljubljana čekaju na vaš poziv, spremni za dan kada ćemo još jednom zablistati odličnom muzikom na vašem savršenom slavlju.

Trubači Ljubljana najavljuju tortu

Iznošenje torte pred goste poseban je događaj koji se najavljuje trubačkom muzikom i to pesmom po vašoj želji.

Torta se iznosi pred goste koju prate trubači, atmosfera je tada na vrhuncu.

Možete se raspitati, među svojim prijateljima, familijom, pogledati naša gostovanja i uverićete se da su trubači Marka Danića poznati u celoj Sloveniji. Nastupali smo u prestonicama evropskih država, sa estradnim umetnicima, na koncertima i manifestacijama.

Zakažite naš dolazak na vaše veselje

Odaberite pesme koje želite da se čuju na vašem slavlju, muziku uz koji se najbolje veselite vi i vaši gosti i uživajte jer će na vašem slavlju u Sloveniji biti najbolji trubački orkestar cele regije.

Pozovite nas 071/240-284 putem telefona, Vibera ili Whatsapp-a, klikom na dugme na vašem ekranu.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube