Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji Trubači Ljubljana – Orkestar Marka Danića pobednici Guče

Ljubljana je najveći i glavni grad Slovenije a svakako je i najpoznatiji grad ove države.

U Ljubljani se redovno odigravaju mnoge svečanosti, proslave, mature i veselja. Najbolja muzika je muzika koja se svira uživo, a jedini orkestar koji sa sigurnošću može da odmah opusti i da odmah zadovolji sve vaše goste na proslavi su trubački orkestri.

Najbolji orkestar trubača koji svira u Sloveniji je orkestar Marka Danića, koji se veoma rado odaziva vašem pozivu i dolazi u vaše mesto u Sloveniji, u Ljubljanu ili u bilo kom drugom mestu u Republici Sloveniji, da po vašoj želji sviramo najbolju vrstu muzike kakvu vi volite da slušate.

Naš orkestar je poznat kao trubači Ljubljana, koji sviraju najbolje i najlepše pesme. Poznati smo širom Balkana i u zemljama bivše Jugoslavije, kao vrhunski kvalitetan orkestar trubača koji svira na svadbama, rođendanima, ispraćajima i veseljima. Sve što želite mi sviramo za vas i nema pesme koju naš trubački orkestar na najbolji način ne ume da odsvira i da zadovolji i vas i vaše goste.

Na proslavama i praznovanima, trubači Marka Danića će zadovoljiti domaćina i sve goste na svirajući najbolje pesme, najbolja kola, stranu muziku i džez muziku, sve po volji i želji domaćina i slavljenika.

Uz Trubači Ljubljana veselju nema kraja

Kad poželite najbolju muziku, za vas i za vaše goste pravi izbor su trubači Marka Danića, trubači sa višegodišnjim iskustvom u sviranju na proslavama širom Evrope. Takođe smo dosta prisutni i na koncertima sa mnogim poznatim ličnostima, gostovanjima na radiju i televiziji, kao i u poznatim emisijama i rijaliti programima.

Uvek ćete moći lako da prepoznate vrhunske kvalitetne muzičare, trubače, koji vas ostavljaju bez reči, koji kada zasviraju popularne hitove najbolje narodne i zabavne muzike čine magiju da svi ustanu momentalno i igraju, raduju se i vesele.

Veselje na proslavi ne može da prođe bez trubača, a ako želite da na vašem slavlju sviraju vrhunski trubači, budite sigurni da će naš orkestar u potpunosti zadovoljiti sva vaša očekivanja i šta više čak ćete nas vi i svi gosti oduševljeni kvalitetnim izvođenje trubačkih pesama rado preporučivati svojim prijateljima i rođacima da dolazimo i na njihove proslave i veselja. Zato kada pravite proslavu ili praznovanje u Ljubljani pozovite najbolji trubački orkestar, ansambl Marka Danića. Možete biti sigurni da sviramo dobro i da umemo da uveselimo vaše goste muzikom koju vi najviše volite da slušate.

Naš cilj je da svi vaši gosti budu zadovoljni muzikom, ali i vi kao domaćin uvek kod nas imate glavnu reč i vaša se reč poštuje. Možete uvek napraviti spisak pesama koje želite da se sviraju na vašoj proslavi i takođe možete napraviti listu onih pesama koje ne volite, da ih neko od gostiju ne bi naručio.

Trubači za tortu

Naš orkestar jako dobro zna da najavi važan momenat kada se torta iznosi i sve ostale običaje kako biste vi želeli na vašoj proslavi da se odigravaju.

Pozovite naš orkestar, pošaljite nam poruku preko Vibera ili preko WhatsApp aplikacije i mi ćemo vam odgovoriti odmah i u dogovorenom trenutku, tačno na vreme, doći da sviramo na vašoj proslavi u Ljubljani.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube