Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Hrvatska za veselja pobednici Guče

Kad bi svi znali da su trubači Hrvatska na vašem veselju, imali bi ste ispred restorana na hiljade ljudi jer je nadaleko čuvan orkestar Marka Danića poznat milionima ljudi.

Gostovanja na televizijama, pobede na festivalima, dokaz da je dolazak najboljeg trubačkog orkestra na čitavom Balkanu garancija odličnog veselja.

Trubači za sva slavlja

U najlepšem slavlju na koje ste pozvali svoje prijatelje, porodicu, osobe do kojih vam je stalo veselićete se do kasnih večernjih sati uz odličan izbor pesama i kola sviranih na trubama vrsnog trubačkog orkestra.

Bilo da je vaše slavlje veliko ili malo, trubači Hrvatska sa velikim oduševljenjem dolaze da ulepšaju sve trenutke vašeg veselja.

Nadaleko čuveni po nastupima, slavljima, preporukama najvećih estradnih zvezda sa kojima smo često nastupali u klubovima, koncertima i koji su nas takođe rado na svoja slavlja pozivali.

Najbolje trubače svako želi da ima na svom veselju.
Zato su članovi našeg orkestrom izuzetno počastvovani što su svojim trudom i zalaganjem postigli vrhunske rezultate.

Mi znamo najbolje da sviramo sve vrste pesama i kola koje vaši gosti sa uživanjem slušaju, hitova koje će svakog na vašem slavlju podići na igru, pokrenuti na pravo veselje. Bez trubača nema pravog veselja a orkestar Marka Danića je na svakom veselju na kojem je nastupao tokom karijere duže od 20 godina napravio odličan provod.

Zato trubači Hrvatska preporučuju svi

Sigurni smo da ćete vrlo rado kada vas neko bude pitao za preporuku trubača reći za naš orkestar.

Znamo da sviramo sve vrste pesama i kola i zato smo za vas pripremili najbolje mikseve, najbolju muziku, pesme koje svi vaši gosti sa uživanjem očekuju.

Domaća i strana muzika, narodna i zabavna, starogradske pesmei kola, izvorna i moderna. Sve što poželite sviraće orkestar najbolji u Hrvatskoj koji se sobom na veselje donosi najlepše zadovoljstvo.

Iskoristite ovu priliku i pozivom orkestra koji se proslavio u celoj regiji, orkestra koji je nastupao na najvećim televizijama i pokazao svoje znanje i kvalitet napravite proslavu koja će se pamtiti i o kojoj će se pričati dugi niz godina.

Zato dovoljan jedan poziv ili poruka putem telefona ili aplikacija koja vidite na vašem ekranu i orkestar Marka Danića će u tačno dogovoreno vreme nastupiti na vašem veselju.

Neka proslava bude obeležena i zapamćena kao najradosniji trenutak u životu vaših zvanica a zvuci trube neka se šire celim krajem.

Javite nam se jer će orkestar Marka Danića ispoštovati svaki dogovor i u tačno dogovoreno vreme nastupati na vašem najlepšem veselju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube