Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Hrvatska dolaze na vaše veselje

Kvalitet naših nastupa poznat je širom Balkana jer su trubači Hrvatska najbolji u celoj regiji ali i šire. Bilo da je vaše slavlje veliko ili malo, privatno ili poslovno, uz orkestar Marka Danića svi prisutni će uživati u vrhunskim zvucima trube kakvi se mogu čuti na saboru trubača u Guči, na kome smo višestruki pobednici.

Često nastupamo u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj kao i državama okruženja. Orkestar Marka Danića čine vrhunski profesionalci koji najbolje izvode sve pesme koje poželite da čujete.

Trubači Marka Danića

Za najbolja slavlja zaslužni su najbolji trubači a atmosfera koju stvara naš orkestar će od samog početka biti vrhunska.

Često nas pozivaju na veselja povodom proslave godišnjice obrta, proslave sportskih klubova, ustanova, gradskih manifestacija.

Uvek smo tu kada je potrebno da se najbolje veselje proširi i da uz vrhunske zvuke domaće i strane muzike, zabavne i klasične, valcera i svih ostalih muzičkih žanrova.

Najbolji trubački majstori sviraju sve što vi poželite. Odredite listu pesama, odredite vreme i mesto kada želite da trubači Hrvatska nastupaju i uživajte u svim trenucima koji ostaju zapamćeni dugi niz godina.

Uz kvalitetnu trubačku muziku i najbolje raspoloženje proteći će vaše slavlje a svi će vam biti zahvalni što ste pozvali najbolje trubače u celom regionu.

Oduvek su trubači bili popularni na svakoj vrsti svetkovine. Tokom istorije svi važni događaji bili su najavljivani zvucima trube a nekad se veselilo i slavilo po više dana.

Ugledni trubači Hrvatska

Danas se zlatne trube orkestra Marka Danića sijaju na svim vašim proslavama a sam dolazak našeg orkestra najavljuje glavni deo slavlja. Profesionalni i ugledni trubači Hrvatska na vašem događaju nastupiće upravo u onom trenutku koji vama odgovara i sve će biti kako ste planirali. Mi smo uvek ispoštovali svaki dogovor i saradnju na najbolji način.

Orkestar može doći odeven u svečana ili odeven u naše moderne uniforme a vaše je samo da odredite vreme i mesto, kažete nam detalje i da u tačno dogovorenom trenutku uživate u najboljoj muzici.

Možete nam uputiti poziv ili poruku putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku nastupiti na vašem događaju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube