Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji provod je uz trubačku muziku

Ni jedan važan događaj kao što su proslave, venčanja, punoletstva, veridbe, krštenje deteta i mnoga druge veselja nije u Srbiji prošao bez trubača.

Trubači su u Srbiji još od pojave trube u ovim krajevima a to je bilo pre nekih više od 100 godina jedan od najpopularnijih orkestara i svakako orkestar koji je uvek prisutan na svakoj vrsti proslave.

Slavlje uz trubače ispred opštine

Svakog dana u godini, postoji razlog za slavlje. Nekom se rodi dete, neko ženi sina, neko udaje ćerku. Trubači su uvek prisutni, uvek su rado pozivani kada se ljudima dešavaju i srećni i radosni događaji. Trubači se zovu uvek kada se želi sa prijateljima veseliti uz najbolju muziku i odlično raspoloženje proslaviti srećne događaje.

Naš orkestar hvale svi jer smo mi u svakom pogledu najbolji. To vam mogu potvrditi i estradni umetnici koji nas redovno pozivaju na svoja slavlja.

Naš orkestar nastupao je sa mnogim estradnim umetnicima, predstavio se širokoj publici na festivalu trubača u Guči a redovno nastupa i na televizijama. Po pozivu se uvek rado odazivamo da pokažemo svima koliko dobro trubači Marka Danića sviraju.

Naš orkestar sastavljan je od osam najboljih trubača, koji su ljubitelji trube i sami potiču od iz trubačkih porodica. Naši su roditelji, očevi, dedovi i sve generacije bili vrsni trubači i od njih smo naučili tajne sviranja ovog savršenog instrumenta.

Truba instrument koji ume da dočara lepotu pesme, za muzikom prodre duboko u ljudsku dušu. Zato se naš orkestar uvek rado poziva na svako slavlje.

Trubači sviraju pesme koje volite

Bilo koje slavlje da je u pitanju, naš orkestar je raspoložen da dođe kod vas i da vrhunskom trubačkom muzikom ulepša sve trenutke vašeg veselja.

Najbolji trubači Srbije su tu da vas uvere u vrhunski zvuk trube, da vaša slavlja, vaše proslave, krštenja, punoletstva i sva ostala veselja ukrasimo najboljom muzikom trube.