Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolje veselje uz trubači Brežice u Sloveniji

Za sva slavlja i veselja trubači Brežice uvek su bili orkestar koji se najradije poziva da svojom lepotom trubački muzike doprinese uspehu svakog slavlja.

Trubači na moru

Iz godine u godinu o našim uspesima pročulo se širom regije. Nastupi na koncertima estradnih zvezda, gostovanja televizijama, pobede na festivalima postali su poznati na celom Balkanu i šire.

Kada želite da na vašem veselju, bilo ono veliko ili malo nastupe trubači koji su pobednici festivala u Guči, orkestar koji je sastavljen od vrhunskih majstora trube,pozovite trubače Marka Danića. Bićete ponosni kada se o vašem veselju bude pričalo kao o najlepšem događaju u celom kraju.

Kvalitet naših nastupa poznat je širom Slovenije ali i čitave regije.

Trubači Brežice garantovano najbolji

Svi znaju da će kada nastupaju trubači Marka Danića pravi provod na veselju će biti garantovan. Zato nas preporučuju svi koji su nas gledali, bilo uživo na mnogobrojnim slavljima na kojima su nastupali ili putem televizije ili interneta kako izgleda kada trubači Marka Danića nastupaju na veselju. Sviramo sve vrste pesama i kola a vaše je samo da odaberete one prave, one najlepše.

Trubačka muzika označava važne događaje

Trubačka muzika se mogla čuti na svakom veselju, na ustoličenjima vladara, na proglašenju pobede. I danas trubači su nenadmašni kada se organizuju slavlja, kada domaćini slavljenice i žele da njihovo veselje bude najbolje i najlepše.

Repertoar koji obuhvata sve pesme

Naš repertoar obuhvata preko 2.000 pesama i kola a sve smo ih poređali po kategorijama veselja. Lako ćete lako moći pronaći pesmu koju želite jer naš repertoar obuhvata domaću i stranu muziku, narodnu, zabavnu, staru i izvornu kao i modernu i popularnu estradnu muziku. Uz naše pesme i kola, uz najbolji zvuk trube vaše veselje biće najbolje u celom kraju.

Trubači sviraju u sali

Trubači Brežice najavljuju tortu

Kada se torta iznosi pred goste uvek je najbolje zvučalo kada je prati trubači. Iskusni trubački orkestar svečano najavljuje unošenje torte u svečanu salu svirajući pesmu ili kolo po vašem izboru. Miksevi pesama, popularna filmska muzika, valceri sve to možete naručiti unapred, sastavljati listu pesama ili tokom veselja nam samo reći kada želite koju pesmu da sviramo.

Naš trubački orkestar sa iskustvom dužim od dve decenije je vama na raspolaganju da svojim nastupom na vašem slavlju razveselimo sve vaše goste. Uz muziku majstora trube nazdravlja se, veseli, podiže čaša, govore zdravice. Trubači Brežice su spremni da na vaše veselje dođe u tačno određenom trenutku kada vi to poželite.

Pozovite najbolje trubače na svoje slavlje

Možete nas kontaktirati putem telefona, poslati poruku ili pozvati na Viber ili WhatsApp i mi ćemo vam odmah odgovoriti. Sve što je potrebno je da tapnete na dugme ikonice koje vidite na vašem ekranu. Javite nam se, kažite vreme i datum našeg nastupa, šta želite od muzike i kakvo ste zamislili da bude vaše slavlje.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube