Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolja veselja uz Trubači Zagreb

Svi odlično znaju da bez vrhunskih trubača nema pravog veselja a orkestar trubači Zagreb tu su uvek da na vašem slavlju vrhunskim zvucima trube oraspolože sve goste.

Trubači Beograd orkestar Marka Danića

Mi znamo da sviramo najbolje pesme i kola i mnogobrojni domaćini i slavljenici kao i njihovi gosti tokom dugogodišnje karijere našeg orkestra uverili su se da je poziv trubačkog orkestra Marka Danića pravi izbor.

Bilo da pravite slavlje povodom veridbe, venčanja, punoletstva ili nekog drugog veselja najbolji trubači u Hrvatskoj stižu na vašu adresu u tačno dogovoreno vreme. Sa najvećim zadovoljstvom sviramo sve pesme i kola koja vi najviše volite.

Nastupom našeg orkestra vaši gosti će biti oduševljeni pesmama koje budu čuli jer mi sviramo sve od izvornih do najmodernijih pesama, od domaćih do stranih.

Uživanje i najbolji provod je garancija našeg uspeha a tokom 20 godina nastupa na svečanostima svi mogu potvrditi da su se odlično proveli uz trubače orkestra Marka Danića.

Slavlje sa prijateljima uz trubači Zagreb

Pravo je i najbolje slavlje kada se okupe prijatelji, familija, kolege i uz sjajno raspoloženje vesele se dok trubači sviraju njihove omiljene pesme. Naš orkestar se može pohvaliti mnogobrojnim nastupima sirom regije kao i nastupima u državama zapadne Evrope kao što su Nemačka, Austrija, Švajcarska. Uvek smo tu za vas da zajedno sa vama se najbolje proveselimo, da se radujemo i da uživamo u odličnom slavlju koje su trubači Zagreb pripremili samo za vas.

Naš orkestar odlično će prepoznati raspoloženje vaših gostiju i svirati upravo ono što najviše volite.

Uživajte u najboljem zvuku trube uz orkestar Marka Danića. Pozovite nas putem telefona ili kliknite na ikonicu aplikacije u dnu našeg sajta.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube