Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Na najboljem veselju uz trubači Valjevo

Svi znaju da je za pravo slavlje neophodna odlična atmosfera a trubači Valjevo će svojim nastupom vaše veselje dovesti do vrhunca.

Sviramo najpopularnije pesme i kola iz repertoara koji broji preko 2.000 numera.

Domaća i strana muzika, narodna i zabavna, izvorna i najmodernija sve je to na repertoaru orkestra poznatog u celoj regiji. U Evropi gde god da žive ljudi sa Balkana, svugde gde se slavi kao na Balkanu, trubači Marka Danića se rado pozivaju.

Često i po preporuci orkestar trubači Valjevo nastupa na slavljima velikim i malim i uvek atmosferu zagreje do usijanja.

Samo nas pozovite i budite sigurni da ćemo najlepšom muzikom razveseliti sve vaše goste.

Trubači Valjevo sviraju najbolje

Dolaskom našeg orkestra na vaše slavlje započinje srećno veselje koje će trajati do kasnih večernjih sati. Neka veselja traju i više dana a uvek trubački orkestar Marka Danića ispunjava vaše želje i želje vaših gostiju.

Uz trubači Valjevo se podiže pehar, govore reči zahvalnosti jer su gosti svojim prisustvom ulepšali slavlje.

Uz majstore trubačke muzike, uz hitove Balkana, kumovi, familija čestitaju slavljeniku i njegovoj porodici dok veselje ostaje upamćeno dugi niz godina.

Najlepše emocije, vrhunsko slavlje to je ono što ćete dobiti pozivom našeg orkestra.

Napravite spisak pesama, odaberite one najlepše numere iz našeg repertoara i uživajte tokom celog dana slavlja. Naravno možete da u bilo kom trenutku nam samo date znak, da nam kažete koju pesmu želite da slušate, uz koju se veselite najlepše i mi ćemo je odmah svirati za vas i vaše prijatelje jer su trubači Valjevo iskusan orkestar koji će uvek ispuniti svaku vašu želju.

Trubači najavljuju slavljeničku tortu

Trenutak kada se iznosi torta pred goste ubraja se u najsvečanije delove slavlja.

Tada trubači Marka Danića ulaze u svečanu salu prateći tortu i svirajući pesmu po vašoj želji. Atmosfera se zagreva da usijanja i svi gosti okupljaju se oko trubača. Slavljenici se vesele a atmosfera je na najvišem nivou.

Trubači će svirati po vašim željama najlepše pesme i kola. Ispunićemo i želja vaših gostiju. Nakon nekih pola sata, u trenutku kada nam date znak orkestar Marka Danića će neprimetno svirajući napustiti salu prepuštajući glavnom orkestru nastavak vođenja veselja.

Javite se najboljim orkestru u Valjevo i budite sigurni da će na vašem veselju sve biti najlepše.

Trubači orkestra Marka Danića dolaze u tačno dogovoreno vreme na dogovorenu lokaciju. Samo je potrebno da nas pozovete i uživate u slavlju koje je pred vama.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube