Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Iznajmljivanje trubača Beograd

Kada dođe trenutak da se vrše pripreme za veselje, svaki domaćin, slavljenik i slavljenica žele da njihovo slavlje prođe u najboljem raspoloženju. Zato se vrše opširne pripreme, bira se restoran, ugovaraju se muzičari za veselja, određuje se meni koji će biti poslužen gostima i kada se sve to dogovori na red dolaze trubači.

Pozvati najbolje trubače za proslavu

Iznajmljivanje trubača izgleda kao jedan od najlakših zadataka koje se nalaze pred slavljenicima. Ali pronaći najbolji orkestar nekad i nije tako lako jer sigurni smo da želite da na vaše naselje dođu trubači koji su iskusni i po mogućnosti koji su nastupali na koncertima estradnih umetnika, koji su svojim kvalitetom zasluženo bili gosti mnogobrojnih emisija na televiziji, trubači koji se mogu pohvaliti i pobedama na festivalima trubačke muzike. Ako sve to imaju, onda je orkestar trubača idealan za pozivanje na veselje.

Zakazivanje nastupa orkestra na veselju

Iznajmljivanje trubača ili jednostavno rečeno zakazivanje nastupa poznatog trubačkog orkestra u Beogradu jednostavno je i lako. Naš orkestar pobednik je festivala u Guči i vama i vašim gostima biće pravo zadovoljstvo kada uz zvuke najlepše trubačke muzike orkestar Marka Danića sa svojih 10 trubača nastupi na vašem slavlju. Za nas su čuli mnogi, svi su se veselili na slavljima na kojima je naš orkestar nastupao, proslavama punoletstava gde su trubači Marka Danića atmosferu zagrejali do usijanja, a mnogobrojni gladaoci, ako ne i milioni, gledali su naše nastupe na televizijama u rijalitiju Parovi, u emisiji Žikina šarenica.

Svaki naš nastup povod je za nezaboravno slavlje

Iznajmljivanje trubača Beograd postaje vam na dohvat ruke. Kad poželite da vrhunski umetnici, majstori trube, nastupe na vašem slavlju, budite sigurni da ćete pozivom našeg orkestra ulepšati atmosferu na vašem veselju, da će se gosti veseliti i radovati čim čuju prve zvuke majstora trube, prvaka Srbije nekoliko godina zaredom. Svi su razlozi da nas pozovete na svoje slavlje i da svojim gostima priredite vrhunsko zadovoljstvo.

Kada orkestar Marka Danića na vašem veselju nastupi odeven u svečana odela ili po vašem zahtevu u narodnoj nošnji gosti će uz gromoglasan aplauz pozdraviti dolazak prvaka Srbije u Guči. Upravo ćete imati atmosferu na slavlju koja vlada na saboru trubača i bićete oduševljeni kvalitetnim izvođenjem pesama i kola koje naš orkestar za vas svira.

Naš orkestar dolazi u tačno dogovoreno vreme

Da bi ste na svom slavlju imali vrhunski trubački orkestar, javite nam se i uživajte uz proslavljene majstore trube. Zakažite naš dolazak putem broja telefona, pozivom, pošaljite sms poruku, pozovite nas ili pošaljite poruku na Viber ili WhatsApp i vašim gostima obezbedite najbolje slavlje uz trubačke prvake Srbije.