Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Gosti će se veseliti uz najbolje hitove trubača

Nije tajna da Srbi vole trubu i da se uz trubače najbolje vesele. Na prve zvuke ovog limenog instrumenta, svi se rado zabavljaju uz omiljene omiljene pesme odsvirane na trubama vrsnih majstora.

Trubači su uvek bili nezaobilazni deo slavlja. Tako već više od 100 godina od dana kada se truba po prvi put pojavila i začula na ovim prostorima. Priča se da je truba u naše krajeve pristigla u koferu koji je doneo jedan vojnik još je vreme Prvog svetskog rata. Trubu su vrlo rado prihvatili svi jer je u neku ruku značila oslobođenje od neprijatelja. Tako je truba postala deo naših života.

Trubači za venčanje kod mladine kuće

Koliko je kao instrument truba popularna govore i koncerti i muzički festivali, od kojih mnogi ne prolaze bez trube. Festival u Guči odličan je primer koliko je truba popularna. Srbija se u svetu proslavila po najvećem trubačkom festivalu na kom se nadmeću najbolji orkestri i osvajaju nagrade i priznanja. Među orkestrima koji su svoje ime upisali zlatnim slovima u istoriju festivala, nalazi se orkestar koji godinama zaredom osvaja najveći nagrade. Naše su vitrina pune medalja i priznanja koje smo stekli na festivalu u Guči ali i na mnogim drugim festivalima. Zato ako želite najbolje vrhunske trubače, pozovite orkestar Marka Danića i uživajte u veselju uz najbolju trubačku muziku.

Uz najbolje hitove i najbolja kola će se svi gosti veseliti i ne postoji nijedan razlog da odložite poziv trubača za kasnije.

Naš orkestar je uvek tu za vas

Uz trubače se lepše slavi a to će vam reći svi. Naš orkestar svira pesme koje volite, muziku od domaće, izvornih pesama, hitove svih vremena, modernu novokomponovanu muziku, estradne hitove, stranu i zabavnu muzika, džez muziku, valcere… Bez muzike nema veselja i zato je potrebno samo da nam se javite.

Trubači sviraju sve što vi i vaši gosti poželite

Na vašu proslavu, vaše veselje orkestar Marka Danića dolazi da svira sve ono što gosti vole čuti. Obradujte sebe i svoju rodbinu, obradujte svoje prijatelje, svoje goste. Neka se vesele svi, neka igraju, nek uživaju uz najbolje izvođenje pesama i kola odsviranih na zlatnim trubama najboljih trubača Srbije.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube