Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Dovedite trubači Kragujevac na veselje

Najveće slavlje i najbolja atmosfera jeste uz trubače koji su garantovano najbolji izbor za vaš srećan događaj.
Kad nastupa orkestar Marka Danića svi u Kragujevcu znaju da se kod vas organizuje odlično veselje jer trubači pobednici Guče tu su da pokažu svoj kvalitet i svoje znanje.

Vrhunski trubači za svadbeZa najbolja veselja kažu da ostaju zapamćena dugi niz godina. Mi sa svojim iskustvom dužim od dve decenije odlično znamo kako da nastupimo i da napravimo odličnu atmosferu da vaše veselje bude događaj koji se pamti.
Kada se začuju najbolje trube orkestra Marka Danića, svi na vašem slavlju prepoznaju zvuke koje su toliko puta čuli na televizijama, čije su moćne vibracije osetili na festivalu u Guči.
Snaga kojom sviraju naši trubači podiže atmosferu na vašem slavlju i sve goste pokreće na igru.
Truba diže nogu igraču stara je izreka i uvek toliko puta ponovljena. Dovedite najbolje trubače i niko ne može odoleti da
ne ustane i zaigra kolo uz zvuke najboljih truba Srbije.

Iskusni trubači Kragujevac

Bilo da je vaše veselje malo ili veliko, sa malim ili velikim brojem zvanica naš nastup ostaće zapamčen u srcima vaših gostiju jer ko god se setio datuma vašeg slavlja i posle dugo godina setiće se i vrhunskog trubačkog orkestra koji je na vašem veselju svirao sve one pesme i kola koja vi i vaši gosti najviše volite.
kada trubači Kragujevac najave tortu, trenutak je kada se najviše veselite. Orkestar trubača dok prati tortu najaviće svečani trenutak vašeg veselja.

Trubači Marka DanićaUz pesmu i kolo, uz muziku po vašem izboru, trubački orkestar za veselja u Kragujevac nastupa na slavljima. U tačno dogovoreno vreme, bilo da pravite slavlje tokom proleća, leta, jeseni ili zime, orkestar vrhunskih trubačkih umetnika uvek je raspoložen da u tačno dogovoreno vreme dođe na vaše veselje i da svojim vrhunskim pesmama i kolima zagreje atmosferu do usijanja.

Trubači Kragujevac kontakt

Sve što treba jeste da nas pozovete, da nam se javite i da uz najbolji provod proslavite svoj srećan i radostan događaj. Upravo tako učinili su mnogobrojni slavljenici i domaćini i svi su redom zadovoljni nastupom našeg orkestra jer trubači Kragujevac orkestar su koji se rado i često poziva na svaku vrstu slavlja.
Pridružite se zadovoljnim slavljenicima. Neka i vaša proslava bude događaj o kome se priča. Pozovite trubači Marka Danića i uživajte u nezaboravnom provodu na vašim veseljima.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube