Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubaci Zagreb – Trubaci za vencanja i druga slavlja

Raduje nas što znamo da će vaš poseban dan biti ispunjen veseljem i dobrim provodom. Vaši gosti jedva čekaju trenutak kada će doći na vaše slavlje i uživati u sjajnom raspoloženju koje naš orkestar može doneti.

Naš orkestar će vas dočekati u tačno dogovoreno vreme i tokom celog dana bićemo tu za vas. Budite ponosni domaćin i slavljenik kada zvuci orkestra Marka Danića najave dolazak vaših kumova i članova familije. Uživajte u svakom trenutku jer ste doneli pravu odluku da pozovete vrhunske trubačke umetnike koji će obezbediti nezaboravan provod za vas i vaše goste.

Dolazak trubači Zagreb na slavlje

Kada stignemo, naši trubači će se pobrinuti da svaki gost bude zadovoljan. Sa više od 2.000 pesama u našem repertoaru, odlično sviramo kako stare, tako i nove hitove. Samo odaberite pesme koje želite ili nam recite šta želite tokom slavlja, a mi ćemo to rado ispuniti.

S ponosom ćete slušati pohvale vaših gostiju jer ste pozvali naš orkestar. Dolazak orkestra Marka Danića garancija je da ćete slaviti uz najbolje zvuke trube.

Vaš događaj ostaće upamćen

Naši trubači šire ljubav prema muzici i plesu, prenoseći do svakog gosta emocije pesme. Naša posvećenost i talenat članova orkestra učiniće da vaš događaj ostane upamćen dugi niz godina.

Vaši gosti će uživati u našim nastupima, a vi ćete biti ponosni kada zasviramo sve najbolje pesme koje volite. Izaberite samo muziku iz našeg bogatog repertoara trubačkih pesama i uživajte u njihovom izvođenju.

Naš kvalitet su prepoznali i estradni umetnici, a naš uspeh na festivalu u Guči potvrđuje da smo najbolji.

Nastupali smo na raznim događajima i televizijskim emisijama. Dolazak našeg orkestra znači da će vaše veselje biti događaj o kojem će se dugo pričati. Društvene mreže će se ispuniti fotografijama i snimcima koje vaši gosti rado dele.

Sada je pravi trenutak da nas pozovete i obezbedite vrhunsko slavlje.

Trubači najavljuju slavljeničku tortu

Kada dođe trenutak za iznošenje svadbene torte, naši trubači će na svečani način najaviti taj poseban momenat. Izaberite muziku koju volite i mi ćemo svečano ući u salu. Nakon toga, sviramo još nekoliko popularnih pesama koliko želite. Zatim ćemo se na vaš znak, povući, ostavljajući da glavni orkestar nastavi s veseljem.

Ako želite najbolje trubače koji će podići atmosferu na najviši nivo, pozovite nas! Imamo više od dve decenije iskustva u nastupima na svim vrstama slavlja. Stoga garantujemo da će vaše veselje biti ispunjeno radošću.

Pozovite trubači Zagreb

Javite nam se ili pošaljite poruku putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a. Uvek ćemo se pridržavati dogovorenog vremena. Uživajte u sjajnoj muzici orkestra Marka Danića!

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube