Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Najbolji trubači Koprivnica

Svi znaju da samo najbolji trubači Koprivnica mogu stvoriti veselje kakvo se očekuje.

Trubači za najbolja veselja

Marko Danić, vođa najprepoznatljivijeg trubačkog orkestra, kao i uvek, će na veselju u Koprivnici prirediti spektakl o kojem će se pričati dugi niz godina.
Bez obzira na to da li volite stranu ili domaću muziku, narodnu ili zabavnu, uz zvuke našeg orkestra doživećete vrhunsko raspoloženje, a vaši gosti će vam se zahvaljivati što ste na svoje slavlje pozvali najbolje trubače u Hrvatskoj. Poznati na Balkanu po nastupima na televiziji i pobedi na festivalu trubača u Guči, naši umetnici dolaze s ciljem da ispune sve

muzičke želje vas i vaših gostiju.

Bogat repertorar trubačke muzike

Svi ljubitelji dobre muzike prepoznaće vrhunski nastup našeg orkestra, kao što su i estradne zvezde prepoznale kvalitetan orkestar koji je idealan za zajedničke nastupe.
Možete birati pesme iz našeg repertoara trubačkih numera koje smo pripremili za vas, ili možete odabrati muziku po svojoj želji i sastaviti redosled koji vam odgovara. Tokom dana veselja, slobodno tražite od našeg orkestra da u tačno dogovoreno vreme sviramo određene vrste numera.

Popularni trubači Koprivnica

Trubači Koprivnica su poznati i popularni širom Hrvatske, kao i na Balkanu.
Uz zvuke orkestra Marka Danića, vaši gosti će se okupiti u kolo i uživati na veselju o kojem će se pričati dugi niz godina.

Poreklom iz Vladičinog Hana, odakle dolaze najbolji trubači, svi članovi našeg orkestra su vrhunski muzičari.
Odrastajući u trubačkim porodicama koje neguju ljubav prema trubi, postali su majstori koji svaku pesmu mogu izvesti živo i veselo, pokrećući goste na igru.

Zato vas pozivamo da pozovete trubači Koprivnica na vaše slavlje na koje dolaze najbolji umetnici s ciljem da gosti uživaju, a veselje traje do kasnih večernjih sati. Uživajte dok naš orkestar dočekuje vaše goste, prati svatove, svira nakon venčanja i najavljuje iznošenje torte u svečanoj sali.

Ovaj trenutak svi čekaju, a uz muziku po vašoj želji, zagrevaćemo atmosferu do usijanja.

Pozovite trubači Koprivnica

Javite nam se, pozovite orkestar putem telefona, pošaljite poruku ili nas kontaktirajte preko Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u trenucima slavlja uz najbolje trubače u Hrvatskoj.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube