Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Poreč povoljna cijena – orkestar za proslave

Kada se okupljamo sa prijateljima i porodicom, trenutci poput krštenja, punoletstva, veridbe ili svadbe donose nam mnogo radosti.

Uz Trubači Poreč, jedan od najboljih trubačkih orkestara u Hrvatskoj, vaše veselje će postati nezaboravno. Gosti će sa osmehom deliti video snimke i fotografije na društvenim mrežama, a svi će uživati u divnoj atmosferi.
Osećaćete obostrano zadovoljstvo dok dočekujete svoje drage zvanice uz zvuke naših truba. Gosti će biti oduševljeni nastupom majstora trube, orkestra Marka Danića, pobednika festivala u Guči.

Trubači Poreč poznat orkestar

Naš orkestar je poznat širom Balkana i Evrope. Često nas pozivate na proslave krštenja, rođendana, punoljetstva, venčanja i godišnjica. Imamo bogat repertoar trubačke muzike koja će podići raspoloženje na vašem slavlju. Birajte pesme koje volite, a mi ćemo s radošću svirati muziku koja se sviđa vama i vašim gostima.

Sa vama ćemo dočekati kumove i porodicu, pratiti svatove do mladine kuće, nastupati tokom svečanog čina venčanja i svirati u svečanoj sali kada se iznosi torta. Uvek smo tu da odsviramo najlepše pesme koje volite i koje će vas ponovo razveseliti.

Trubači za velika i mala veselja

Bilo da je vaše veselje veliko ili malo, Trubači Poreč su uvek spremni da ispune svaki vaš zahtev i da budu tačno u dogovoreno vreme na pravom mestu.

Naša veselja su najbolja uz majstore trube orkestra Marka Danića, kojeg pozivaju i veliki estradni umetnici. Sigurni smo da ćemo i na vašem slavlju stvoriti nezaboravan provod i ostati u lepom sećanju kao najbolji orkestar u kraju.

Angažujte nas za svoje veselje

Da vaše slavlje bude posebno, pozovite Trubači Poreč. Uvek smo spremni da nastupimo u dogovoreno vreme i ispunimo sve vaše želje. Javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u najboljem raspoloženju koje Trubači Poreč mogu da pruže!

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube