Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Vrbas najbolji orkestar za vašu proslavu

Kada želite da na vašem slavlju se začuje vrhunska trubačka muzika, naš orkestar je tu da vam pomogne.

Trubači Vrbas za sve vrste slavlja

Na događajima kao što su venčanja, krštenja ili proslave, naši talentovani trubači donose radost i veselje za sve vaše goste. Sa više od 20 godina iskustva, naš orkestar je pravi izbor za svaku priliku.

Uživajte u veselju uz trubači Vrbas

Naš orkestar je poznat po nastupima na festivalima i brojnim nagradama, a sa nama će vaše slavlje postati nezaboravno. Recite nam koje pesme volite, a mi ćemo ih svirati prema vašem izboru. Naš bogat repertoar trubačke muzike će učiniti da vaše slavlje ostane u sećanju. Bilo da slavite u Srbiji ili u inostranstvu, uz zvuke orkestra Marka Danića, vaši gosti će se zabavljati i uživati. Vaša proslava će biti poseban događaj, a naši trubači će pokazati svoj talenat i doprineti savršenoj atmosferi.

Nastupali smo sa zvezdama estrade

Tokom svoje karijere, nastupali smo sa mnogim poznatim zvezdama i dok je publika uživala slušajući nas na koncertima širom Evrope. Sada je pravi trenutak da na vašem slavlju sviramo najbolje narodne i zabavne pesme koje vaši gosti jedva čekaju. Trubači orkestra Marka Danića su spremni da sviraju vaše omiljene melodije dok dočekujete goste, predvodite svadbenu povorku ili obeležite važne trenutke veselja. Bez obzira na povod, naši talentovani trubači su tu da donesu radost i učine vašu proslavu posebnom.

Angažujte trubači Vrbas

Kontaktirajte nas i zakažite naš dolazak. Rado ćemo ispuniti sve vaše želje i očekivanja. Trubački orkestar Marka Danića očekuju vaš poziv! Slobodno nam se javite putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a, a mi ćemo brzo odgovoriti na svaki vaš zahtev.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube