Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Lazarevac – Odlična cena povoljno

Trubači Lazarevac angažuju se tokom svake godine da na proslavama sviraju za vas i za vaše goste.

Srbi su narod koji voli da se veseli na proslavama. Već više od jednog veka, trenuci kada se okupljaju prijatelji, rodbina, komšije i zajednički se veseli povodom važnih i srećnih događaja. Gosti na slavlju vole da se opuste uz trubače, uz lepo jelo i dobro piće.

Truba spada u instrumente koje doživljavamo kao deo naše tradicije, istorije i kulture i zato je trubacka muzika deo našeg života.

Trubači povoljna cena

Kada se čuju trubači svi znaju da slavlje počinje ali svi žele da imaju kvalitetne trubače na slavlju u Lazarevcu uz povoljnu cenu. Cena dolaska trubača na slavlje u Lazarevac je povoljna jer mi želimo da se vi najbolje provedete. Zato smo spremni na dogovor oko cene nastupa jer vam možemo ponuditi povoljnu cenu. Obično se cena računa od 50-500 eura zavisno od termina i vaših želja a ukoliko želite da na vašem slavlju nastupi velik orkestar sastavljen od pobednika Guče, cena može biti viša.

Zato na svadbama se obavezno čuju trubači u trenucima kada se dočekuju kumovi i svatovi.

Trubači Lazarevac prate svatove po mladu

Trubači ispred opštine

Kad se odlazi po mladu, trubači prate svatove, sviramo kod mladoženjine kuće, sviramo kad se mlada izvodi. Kod opštine i crkve, naš orkestar je tu da vrhunskom muzikom doprinese svečanoj atmosferi, kad bračni izlazi nakon venčanja i kad svatovi prilaze mladencima i čestitaju, tada trubači sviraju vrhunske pesme i kola uz opštu radost i igru.

Trubači Lazarevac su tu na svakoj vrsti slavlja da vrhunskom trubačkom muzikom zasviraju kola, narodnu izvornu i zabavnu muziku, popularne pesme i estradne hitove. Naš orkestar je najbolji izbor za svako vaše slavlje. Svi koji su nas do sada čuli uživo mogu vam potvrditi: kada se orkestar trubači Lazarevac pojavi na vašem slavlju budite sigurni da ćete imati veselje o kome se priča.

Veselje uz trubače o kom će se pričati dugi niz godina

Na vaše veselje dolazimo po pozivu sa glavnim ciljem da najboljom muzikom učinimo vaše slavlje najsrećnijim događajem u celom kraju.

Kad želite najbolje, vrhunske trubače na proslavi pozovite orkestar Marka Danića koji je spreman da na vašem slavlju napravi vrhunski spektakl.

Kao i mnogobrojna druga veselja na kojima smo gostovali tokom dugogodišnje karijere, tako će i vaš događaj biti za pamćenje.

Naš orkestar svira najbolje pesme po vašem izboru i po želji vas i vaših najdražih. Zato nam se javite preko telefona, Vibera ili Whatsapp-a i zakažite dolazak orkestra vrhunskih trubača.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube